Midweek schrijven in het bos

Hoe snel kan een midweek voorbij vliegen. Vorige week om deze tijd was ik in het Koos Vorrinkhuis (Nivon.nl) in Lage Vuursche. We beleefden daar een heerlijke schrijfmidweek. Met mensen die elkaar niet kenden, uit alle hoeken van Nederland en zelfs uit België. Nu weer thuis heb ik zin in mijn verjaardagsschrijfcafé aanstaande woensdag. De week daarna vier ik nog maar een keer feest in de halte 2717 en in Schrijfcafé de Leyens in de Gondelkade. Dan is het alweer tijd om op reis te gaan. Met Grietje en haar vriendinnen ‘schrijven op Ameland’ voor haar 65e verjaardag. Grietje kennende zal dat een zeer feestelijke midweek worden. Heb jij zin om samen te schrijven? Kijk even in de agenda en laat mij weten wanneer je mee wilt doen. Hartelijk welkom!

Laat een reactie achter