Jenneke schrijft regelmatig mee via zoom

Schrijven met Jannie is elke keer een avontuur. Via verwenmoment (voor mensen met kanker) mocht ik voor de eerste keer aansluiten bij het schrijven, samen met lotgenoten. En dat smaakte naar meer. Nu schrijf ik regelmatig mee via zoom. Het schrijven vanuit je hart heeft me erg geholpen bij de verwerking van mijn ziekteproces. Jannie begeleidt op een hele fijne manier en schrijft zelf ook mee waardoor samen met haar schrijven heel toegankelijk is. 

Ochtendlicht in het bos
Tijdens mijn ochtendwandeling 
Scheen de zon
Door de bladeren
Op spinnenwebben
Op de herfst
Het gekleurde blad
De vochtige grond 
Het was kleurrijk
En prachtig 
De herfst is de 
Eerste stap voor nieuw
Leven, de afbraak
Voor de stilte 
Tot het licht
Diffuus
De lucht zacht
De vogel fluit
En het blad ritselt 
Het leeft,
Ik leef!

Laat een reactie achter