Schrijfvakantie Morgenrood 1-5 november 2021

Hoera, er staat een schrijfvakantie gepland. Een midweek deze keer. We kunnen weer naar een Nivonhuis. Voor mij een nieuw huis: ‘Klein Morgenrood’ Een huis waar ruimte is voor 10 mensen, helemaal voor onszelf! Ik ben heel benieuwd hoe het er zal zijn, midden in de Brabantse bossen. Zal er nog blad aan de bomen zijn? Misschien stormt het?

Hoe werkt een schrijfmidweek? In de loop van de maandag komt iedereen aan. Ik stel mij voor dat we beginnen met een drankje en een paar kennismakings schrijfideetjes. Daarna samen eten en na de maaltijd de eerste echte schrijfworkshop. Die zal gaan op dezelfde manier als de meeste van mijn schrijfcafés. Verrassende vragen, verschillende werkvormen, kaartensets waarbij altijd verhalen op komen borrelen, dichtvormen, sprintjes, voorlezen en naar elkaar luisteren. Lachen en huilen en vooral elkaar inspireren. ‘De omgeving van de mens is de medemens,’ dichtte Jules Deelder. Deze woorden zullen onze leidraad zijn gedurende de schrijfmidweek in Morgenrood. Ik verzorg 5 workshops van 2 uur. Neem schrift, pen, potloden of stiften en een oud tijdschrift mee. Lang leve onze creativiteit 💚

Wil je alvast beginnen met schrijven? Als je besluit om mee te gaan, voeg ik je toe aan de appgroep van deze schrijfvakantie. Daar post ik volgende week het eerste schrijfidee. Ik verheug mij op een toffe midweek samen schrijven!

Laat een reactie achter