Schrijfcafé Kunstgarage Franx 24 maart

Hoe was dat vandaag? Enkele van de veertien schrijfsters kijken terug op hoe ze vanochtend de kunstgarage binnen kwamen en hoe ze naar huis gingen. Lees hier hun ervaringen:

Annemieke schrijft: Toen ik hier binnen kwam en mijn eerste blikken op de kunstwerken wierp dacht ik ‘wat moet ik hier mee? Zo veel PIJLEN’ Nu na twee uurtjes samen schrijven, kijk ik heel anders tegen de werken aan. Heel verhelderend, hoe we samen schreven en spraken over deze kunst. Het gaf mij nieuwe inzichten!

Petra schrijft: Toen ik binnen kwam had ik zin in kijken en schrijven. Ik wilde mij laten verrassen door wat er op zou borrelen. Ik stond open voor wat zou komen. Nu ben ik fijn gefocust op wat we doen. De teksten, de verrassende inzichten in mijzelf. Ik ben echt aanwezig in het hier en nu!

Jessie schrijft: Toen ik hier binnen kwam had ik het koud door de harde wind. Ik keek er naar uit om iedereen weer te ontmoeten. Nu ben ik tevreden. Ik vond het gezellig en leuk en was blij om Joyce weer te zien. Ik heb genoten van het schrijven en de interacties.

Laat een reactie achter