Een lichtje 🎶

Je kunt er een vast moment op een dag van maken, een schrijfmoment. Het inplannen in je dagritme. Dat helpt mij om gewoontes vol te houden. Ik schrijf bijvoorbeeld iedere dag bij de koffie een haiku n.a.v een foto die Anette op Facebook plaatst. Ook doe ik mee met ‘het schrijfbankje’ op Facebook. Een besloten groep waarin iedere week iemand het initiatief neemt om dagelijks een schrijfuitdaging te verzorgen. Het zijn korte momenten. Geen denkwerk maar je pen het werk laten doen. Het tilt mij even uit boven alle andere dagelijkse dingen. Even in een andere werkelijkheid zijn. Je verbeelding en creativiteit aan het werk, dat doet mij goed en ik hoop jou ook 💚

10 gedachten over “Een lichtje 🎶”

 1. Dan
  Begin ik
  Vadaag weer opnieuw
  Inloggen en idee lezen
  Inspiratie opvangen en ideeën selecteren
  Dan wat woorden aan elkaar plakken
  Totdat er iets ontstaat wat goed voelt
  Of Iets dat fijn voelt om te delen
  Of iets waar ik stiekem lekker trots op ben
  Maar altijd een moment van rust en creatie. Dank Jannie

Laat een reactie achter